Дневен хороскоп за 6 декември 2023, сряда

Овен

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

YouTube

Телец

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Близнаци

През този ден много от вас ще получат поздравления и признание. Това е моментът да поискате повече към заплатата си.

Рак

Малко хаотичен ден. Дишайте и бъдете търпеливи. Съсредоточете се върху това, което наистина трябва да направите, тъй като днес е предизвикателен ден. Възможно е да бъдете наранени от друг човек, който може да ви разочарова.

Лъв

Сряда ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Дева

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Стрелец

Обърнете се към финансовото си благополучие и инвестиции. Избягвайте рисковани решения и бъдете отговорни към материалните си ангажименти.

Козирог

През този ден потърсете в себе си способностите, на които отдавна не сте обръщали внимание. Можете много повече, отколкото предполагате.

Водолей

Днес ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чара и с външния си вид, други – с артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в определена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не го крийте, а го използвайте.

Риби

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе