Празничен жест на кубратските емпатисти стопли пенсионерите от Клуб „Доверие“ – Беловец

Поредно добро дело от малките доброволци на кубратската комисия.  Малката им празничната кошница, приготвена с много любов беше изпратена на 6 декември 2023 –познат още като Никулден до симпатичните членове на Клуб „Доверие“ в Беловец чрез кмета на селото  Ерсин Ахмедов. Секретарят на кубратската комисия д-р Надие Карагьозова докато запознаваше накратко новоназначения кмет с основната идея на превантивно-образователната програма „Превенция чрез добротворчество“, дойде и хубавата новина от Бургас, които изпратиха специална грамота за принос в доброволческата дейност на Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат.

YouTube

Кметът Ахмедов, беше запознат още и с  дейността на учителките Фатме Чакърова и Мюжгян Халил, които работят в основното училище в Беловец и подкрепят местната комисия в  сферата на превенцията. Картички с надпис „Обичам те дядо и бабо“ –изработени от ученици от първи „б“ клас с класен ръководител Шенал Исмаил от кубратското СУ „Христо Ботев“ и картички с послание „Изработени с любов-подари с надежда“ от възпитаниците на Йонка Николова от Клуб „Аз и моят свят“ от ОУ „Св. Климент Охридски, с. Стоян Михайловски от община Нови Пазар, красят всички пакети подготвени от малките добротворци. Прекрасен начин да се подчертае още веднъж ползите от съвместната работа и сътрудничеството както между колеги, така и между възрастни и деца.

Кубратските деца, получиха специална благодарност от Биргюл Басри, която членува в Клуб „Доверие“, а кметът без колебание и неговата съпруга Севги Ахмед заявиха, че ще подпомагат ученическите каузи, които „отварят сърцето“. Благодарност по телефона малчуганите получиха и от Миннет Яхова-председател на местния клуб „Доверие“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе