Първокласници от Кубрат с благороден жест към децата на загинали полицаи при изпълнение на служебния си дълг

Възпитаниците на Анастасия Михайлова от първи „а“ клас при СУ „Христо Ботев“- Кубрат се включиха в предизвикателството на МКБППМН-Кубрат „Превенция чрез добротворчество“ и прегърнаха идеята да покажат съпричастност към деца на загинали полицаи, пожарникари и др.,загубили живота си при изпълнение на служебния си дълг и се включиха в Националната благотворителна кампания на МВР.

С това показаха, че може да са малки на години, но сърцата и делата  им са големи. На 14 декември 2023 година, специално изработената за каузата кутия и събраните средства беше предадена на секретаря на местната комисия д-р Н. Карагьозова. За отличната работа малчуганите получиха  сертификат за добри дела и бяха почерпени за здраве и благоденствие. Към събраната сума на малките добротворци, ще бъдат добавени още средства ,  след което ще бъде внесена по единната банкова сметка на кампанията на 15 декември 2023 година (петък).

YouTube

Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР се провежда целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи. Тази година е 20-то юбилейно издание.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе