Грозни сцени белязаха гостуването на Лудогорец III на Доростол в Силистра

Грозни сцени и скандали белязаха гостуването на Лудогорец III на Доростол в Силистра в отложения мач от XII кръг н Североизточна Трета лига.

При резултат 0:2 на полувремето, по време на прибирането на играчите, вратарят на Доростол е агресирал срещу футболист на „орлите“ и го е ударил по пътя към съблекалните. В следствие на случката е станало масово меле в района на тунела, като се е наложила намесата на съдийската бригада и охраната на стадиона. Пристигнал е екип и на охранителна полиция. Играчите на Лудогорец не са излезли на терена, докато играчът на домакините не е бил изгонен.

YouTube

Още в 5-та минута Александър Маринов откри резултата след пас на Никола Тодоров. В 32-та минута Кристиян Николов удвои, а аситнецията бе на Петър Кирев. Първото полувреме завърши при този резултат.

След подновяването на играта Антонио Попов направи разликата класическа в 60-та минута след центриране на Ерен Юсеин. Три минути по-късно Никола Георгиев вкара за 4:0 след добро взаимодействие с Петър Кирев. В 70-та минута Симеон Шишков бе точен от пряк свободен удар за 5:0. Крайното 6:0 оформи Георги Караиванов в 90-та минута.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе