Дневен хороскоп за 23 декември 2023, събота

Овен

Днес не казвайте нищо, в което не сте напълно сигурни. При никакви обстоятелства не залагайте. Пазете парите и репутацията си.

YouTube

Телец

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Близнаци

Преследвайте щастието упорито и се отдайте на забавления. Планирайте следващия си ход в бизнес план.

Рак

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Лъв

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Дева

Добър ден за оттегляне от света и уединение. Старайте се да избягвате разногласията с хората около вас. Дори да ви се струва, че някой е виновен, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления към този човек.

Везни

Събота ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия . Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Стрелец

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Водолей

Времето е добро за комуникация, учене и работа с информация. Влиянието на Луната ще ви донесе желание да овладеете нови знания, ще улесни процеса на обучение, ще ви позволи да се изразявате по-свободно и по-убедително.

Риби

Днес ще виждате по-ясно истината за дадена ситуация вкъщи или в службата и трудно ще се поддавате на заблуди. Обмислете внимателно информацията, която ще получите – благодарение на нея ще преценявате по-добре фактите и ще взимате по-правилни решения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе