Над 780 фиша съставиха разградските полицаи за седмица

417 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 8 до 14 януари 2024 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 784 фиша и 54 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни водачи.

Установени са шестима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При двама от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

YouTube

Прекратени са регистрациите на пет моторни превозни средства. В два от случаите причината е неправоспособност на водача, в други два – употребата на алкохол и в един – употребата на наркотични вещества от страна на водача.

През посочената седмица са регистрирани две пътно-транспортно произшествия, при които трима души са пострадали, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

От началото на годината на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград, с камери за видеоконтрол са засечени 271 нарушения на скоростните режими. Общо 14 са установените водачи, които шофират след употреба на алкохол. При 6 от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Други двама са управлявали превозни средства след употреба на наркотични вещества. Връчените електронни фишове са 84.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе