В четвъртък награждават победителите във фотоконкурса „Разград – уловени мигове“

Снимка: pixabay.com

В четвъртък, 25 януари, ще бъде открита изложба от най-добрите творби, участвали в 13-тото издание на фотоконкурса „Разград – уловени мигове“, който се организира от ЦПЛР Център за ученическо техническо и научно творчество. Конкурсът е част от програмата на община Разград  по повод отбелязването на 28 януари.

В конкурса са участвали 43-ма млади фотографи от 15 образователни институции от общините Разград и Исперих. Те са представили 97 творби по подтемата „Лицата на Разград“.

YouTube

Фотографиите са оценявани от тричленна комисия: фотографите Петя Радкова и Владимир Вълов и художникът Петко Антонов. Награди ще получат авторите на 17 от снимките, а още 25 снимки участват в изложбата, която ще бъде открита утре, във фоайето на Общинския културен център от 15,00 ч.

На интернет страницата на Община Разград е публикуван протоколът от решението на комисията.

В четвъртък има още едно събитие от празничната програма на Община Разград за Деня на Разград. От 17,30 ч. в Етнографския музей се откриват две изложби – „Пафтите – една безкрайна вселена от знаци“ – колекция на РИМ-Русе и „Българската носия и нейните съвременни варианти“ – авторска изложба на Детелина Дачева – майстор-везбар от Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе