Дневен хороскоп за 9 февруари 2024, петък

Овен

Днес действията Ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

YouTube

Телец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Близнаци

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки.

Рак

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Лъв

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Дева

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Везни

Това е ден, в който трябва да сте на линия за всякакви предизвикателства. В някое от тях ще се крие пътят ви към щастието.

Скорпион

Петък не е еднозначен ден за . Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

Днес плановете ви ще пропаднат, но вие само ще се радвате на това. Ще имате голям късмет във всичко, свързано с нежни чувства и други приятни неща.

Козирог

Недейте преувеличава собствените си проблеми и не налагайте собственото си мнение, както за ежедневни неща, така и по теми свързани с политика или социален живот. Днес може да имате приятни моменти с приятели или да създадете нови познанства, но се стремете да избягвате лицемерни хора, дори да имате някаква нужда от тях.

Водолей

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Риби

Всичко се движи по положителен начин, както се и очаква. Можете да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения. Вашата уравновесеност и добро самочувствие ви отварят вратите, където отидете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе