Дневен хороскоп за 29 февруари 2024, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби.

YouTube

Телец

Успехът ви днес зависи от точната ви преценка на хората, с които работите. Не се предоверявайте. Този ден се свързва с края на един личен период, обхващащ последните четири години на вашия живот, и бележи началото на следващия, чиято продължителност ще е същата. Сам по себе си денят е успешен. Сега е важно ефективно да планирате изпълнението на бъдещите си житейски цели.

Близнаци

Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни.

Рак

През този ден голямо влияние ще ви имат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от важно значение. В четвъртък ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. Възможно е да имате едно емоционално завръщане към миналото, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, приятел, съсед или някой друг.

Лъв

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Дева

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Везни

Четвъртък ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с Вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Стрелец

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Козирог

Днес ще получите повече, отколкото заслужавате, каквото и да означава това. Вероятно, ще бъдете капризни повече от обичайното, поставяйки си твърде високи изисквания спрямо обкръжението си. Звездите предупреждават, че при всеки опит да наложите личното си мнение, конфликтите ще ескалират и грешките ви едва ли ще бъдат така лесно забравени и простени от страна на половинката ви.

Водолей

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Риби

Трябва да се настроите към търпение и решителност, защото може да имате проблеми в работата и в личния живот. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе