Топ работодател в търговията на дребно търси нови попълнения за екипа си в Разград

Екипът на Лидл България продължава да расте и компанията търси касиер-продавачи за магазините си в няколко града, сред които и Разград.

Сред най-големите плюсове за служителите на Lidl е, че имат пълна яснота и прозрачност за заплатата и как ще нарасне тя през първите години, което създава сигурност и предвидимост за плановете им. Стартовото възнаграждение за позицията в града е в размер на 1475 лв. бруто и то гарантирано нараства на 1585 лв. през втората година, 1690 лв. през третата и 1800 лв. след третата година. Всяка допълнително изработена минута над фиксираното време се отчита и също се заплаща. В богатия пакет от придобивки, които всеки служител получава към основната си заплата, са 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, коледен бонус, допълнителен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport на преференциална цена, подарък и бонус за раждане на дете. Хората, които живеят на по-далечно разстояние, получават допълнително 12 лв. бруто на ден под формата на бонус Отдалеченост.

YouTube

Като работодател Lidl предоставя отлични възможности за обучение и развитие за своите над 4000 служители, като всеки новоназначен има план за въвеждащо обучение и ментор, които го подготвят за работата му. Резултатите от целенасочените действия в тази насока са красноречиви – над 70% от мениджърите на магазини са израснали до тази позиция вътре в компанията.

За пета поредна година Лидл България бе отличен като ТОП работодател за България и Европа, постигайки още по-висок резултат в сравнение с предходния процес на сертифициране. Постигнатият от Лидл България общ резултат е с близо 7% над средния за страната и 12% над средния за бранша в Европа. Отличието от водещата международна организация TOP Employers Institute,  е свидетелство за това, че компанията е сред най-добрите работодатели, които доказано прилагат световно утвърдени стандарти и практики в областта на човешките ресурси, сравними с тези на ТОП работодателите на континента. Това се потвърждава и от служителите ѝ – над 90% от тях споделят, че са склонни да препоръчат Lidl като работодател на свои близки и познати.

Всеки, който има интерес към свободните позиции на веригата, може да кандидатства на кариерната страница на Лидл България https://jobs.lidl.bg/ или да потърси повече информация на 0876 750 829.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе