Дневен хороскоп за 12 март 2024, вторник

Овен

Този вторник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

YouTube

Телец

Може да получите предложение за нова работа, за нова позиция във фирмата, в която работите, или друга благоприятна за новина. Днес обаче е възможно да Ви разстрои новина свързана с човек, който е приключил своя жизнен път, или на когото предстои да направите помен.

Близнаци

[Тden] внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Рак

Дребни неприятности могат да развалят Вашето настроение. Не трябва да изкарвате своето раздразнение върху близките си, тъй като това, естествено, води до сериозни конфликти в семейството. Най-вероятно няма да свършите работата си перфектно, което води до огорчение или насмешка от страна на околните. Трябва за известно време да намалите потребностите си, творческата активност и да се ориентирате в своите мисли и чувства.

Лъв

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Дева

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Везни

Очертава се изразителен успех за , които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да работите с удоволствие.

Скорпион

Изглежда, че през този ден имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие. Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението!

Стрелец

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Козирог

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Водолей

Днес ще получите любовта, която наистина заслужавате, ако обаче самите вие сте обичали истински. Хубав ден да си правите планове и да давате съвети на околните, нещо, което много обичате.

Риби

Денят се характеризира с напрегната мисловна дейност, екстремни ситуации и предизвикателства от страна на колеги. Днес не е препоръчително да водите борба за извоюване на предимство в материалната сфера, защото със сигурност ще загубите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе