Мъжки дънки, сини като морето – дънкови тоалети, идеални за морския бряг

За повечето мъже дънките са основен елемент от гардероба, който се облича за лекота и удобство. Това им носи и ролята на най-универсалната дреха, която има силата да направи или провали една визия. Нека разберем как да комбинирате дънките си и да създадете свежи, актуални и практични визии за горещото време.

Преди да се замислите как да съчетаете дънките си, трябва да имате предвид важността на кройката им. Така например тесните „скини“ дънки не са подходящи за всички, докато правите кройки обикновено подхождат на повечето фигури: те не са нито прекалено широки, нито прекалено тесни и са идеалният начин за осигуряване на по-стройна и добре оформена долна половина.

YouTube

И след като сте намерили подходящата кройка за вас идва въпросът с какво да ги съчетаете и как да ги носите.

Риза и спортно-елегантно сако

Разбира се, дънките обикновено се свързват преди всичко с ежедневното облекло, но те са и перфектният избор за една елегантна визия. Сложете свежа бяла риза и еднореден блейзър в допълнение към вашите дънкови панталони. Дънките с права кройка ще превърнат всичко това в една спортно-елеганта визия, която може да бъде завършена с традиционни кафяви мокасини от велур. Изберете леки и проветриви материи като лен за ризата и сакото. Те чудесно ще паснат на лятната ви визия, а лоуфърите ще допълнят ансамбъла. Класика за официално облекло пък е и тъмносиня риза с тъмносини дънки. Тази визия е изпитана и доказана концепция и чудесен пример за това какво да носите със сини дънки. Завършете я с удобни сникърси в различни цветове, за да я разнообразите. Бели, сини, черни или пък сиви са многото варианти на обувки, които биха изглеждали чудесно с този аутфит.

Тениска и сникърси

Това съчетание е едно от най-предпочитаните и това не е случайно – освен, че е супер удобно, е и модерно и стилно. Комбинацията от сини дънки и бяла тениска с щампи привлича вниманието и може да подчертава раменете и ръцете. Ако търсите класика – заложете на бели маратонки, които са особено подходящи за всяка лятна визия. Ако пък искате да направите контраст, може да сме смели, като изберете обувки в ярки цветове като червено или жълто.

Къси дънки и лека блуза или риза

Когато става въпрос приятно и леко лятно изживяване от деним, чифт къси дънкови панталони вероятно са най-правилният избор. Те ще ви държат хладно, и можете да ги облечете със стилна блуза или риза и ленено сако или да ги оставите небрежни с модерна тениска. Обуйте чифт кожени чехли или сандали за по-неформална визия, или пък съчетайте с мокасини за вечерята край брега на морето. За разходката из града любимите сникърси ще допълнят идеално визията с къси сини дънки.

Дънките са вечна модна необходимост, която е намерила постоянно място в гардероба на мъжа. Макар че често се свързват с по-хладното време, няма причина да се отказвате от дънките си през горещите летни месеци. Освен това съществуват и много модели с по-къса дължина, които да носите в най-топлите дни, а на Bolf.bg ще намерите разнообразие от дънки с различна дължина, кройка или дизайн. С правилните стилове, материи и комбинации от облекла можете уверено да носите дънки през лятото, като същевременно се чувствате удобно и стилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе