Две гарнитури на Лудогорец забиха звучни шамари на ЦСКА (София) за няколко часа

Две от Елитните юношески формации на Лудогорец забиха звучни шамари на своите опоненти от ЦСКА (София). На свой терен момчетата до 15 и до 16 години убедително надиграха и се наложиха на столичани в сблъсъци от XXII кръг в първенствата.

„Орлетата“ показаха тоталното си превъзходство над юношите на столичния гранд. Футболистите до 15-годишна възраст на Милен Маринов ги разпердушиниха с категоричното 5:0. Само в рамките на няколко часа момчетата на Лудогорец до 16 години, водени от Росен Маринов, забиха още 4 безответни гола във вратата на връстниците си от ЦСКА. Така, до ранния следобед, двете формации на Шампиона се поздравиха с важните и забележителни две победи.

YouTube

През тази седмица двата разградски тима бяха изправени пред предизвикателството на сгъстения шампионатен график, първо в среща с Ботев (Пловдив), а после и с ЦСКА (София). Въпреки тежката си програма, момчетата на Лудогорец показаха своите нокти на терена и успяха да надвият и в четирите мача, играни на разменни гостувания.

И двете гарнитури са лидери в своите Елитни групи, като спечелените по три точки им гарантират увеличаване на досегашната им комфортна преднина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе