ДПС регистрира листата си за предстоящите избори в Разградско

Вчера , Движението за права и свободи (ДПС) в Разград официално регистрира кандидатската си листа за народни представители в Районната избирателна комисия в Осемнадесети изборен район.
Председателят на Областния съвет на партията Мехмед Салим, заедно с кандидатите за депутати депозира документите, като уточни, че листата е балансирана както откъм регионално представителство на всяка община от областта, така и откъм съотношението за участие на мъже и жени в нея.

Водач на кандидатската листа е г-н Джевдет Чакъров – председател на ДПС. На второ място е Хабибе Расим – заместник-кмет на Община Разград, следвана от Мехмед Салим – директор на клона на „Д банк“ в Разград и Председател на Областен съвет на ДПС-Разград. На четвърта позиция е Едис Даудов – бивш Общински председател на Младежко ДПС в Кубрат, след него се нареждат: Севим Рамаданова – заместник-кмет на Община Самуил, Анифе Салиева – юрисконсулт в Община Лозница, Зейнеб Халил – Председател на Местен съвет на Младежко ДПС в Завет и Шукри Джамферов – Председател на Областен съвет на Младежко ДПС в Разград и заместник-кмет на Община Цар Калоян.

YouTube

Г-н Салим изрази увереност във високото качество на кандидатите и в тяхната способност да представляват интересите на гражданите на област Разград с достойнство и решителност в Народното събрание на Република България.

Допълни също, че предстоящите избори за членове на Европейския парламент и за народни представители на 9 юни 24 г. са от съществено значение за бъдещето на обществото ни, и ДПС се ангажира да работи усилено, за да представлява всички слоеве на обществото и да насърчава инклузивността и равенството, като си постави за цел спечелването на 23 000 гласа от Разградска област.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе