Исперих отбеляза Деня на храбростта

С празнична програма, организирана от Община Исперих и НЧ „Съзнание – 1891“ Исперих тържествено отбеляза Деня на храбростта и празника на Българската армия. С думи на признателност пред саможертвата на хилядите български офицери и войници, които са отстоявали по бойните полета правото на България да бъде независима държава, и с прескрасни музикални и вокални изпълнения възпитаниците на школите към НЧ „Съзнание – 1891“ – гр. Исперих и Младежкия духов оркестър към Центъра за работа с деца – гр. Разград, развълнуваха присъстващите, дошли на площада пред паметника на Свеги Георги в града.

С празнично приветствие по повод празника се обърна кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри. Слово произнесе и старши лейтенант Христо Русев, офицер от запаса.

YouTube

Венци и цветя в знак на почит бяха положени от името на кмета на Община Исперих и Общински съвет – Исперих, Общински съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Исторически музей – Исперих, НЧ „Съзнание – 1891“ – гр. Исперих, политически партии и граждани.

Ръководството на Община Исперих пожелава на военнослужещите и на всички, които днес празнуват имен ден, здраве и просперитет!

Нека Свети Георги закриля всеки жител на тази община и вдъхва смелост и увереност на исперихчани!

В ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА ИСПЕРИХ ПОЧЕТЕ ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНИТЕС празнична програма, организирана от Община Исперих и НЧ…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Monday, May 6, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

dm petroleum

Върни се горе