Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС с изяви в Исперих и Завет

Кандидатът за народен представител от листата на коалиция „ГЕРБ – СДС“ за 18-и МИР Разград Владимир Димитров уважи празника по повод стогодишния юбилей на футболен клуб „Вихър“ – Завет.

Честването под мотото „ФК „Вихър“ Завет! 100 години футбол! Отдаденост! Страст“ беше организирано на стадиона в град Завет.

YouTube

В тържествената програма бе включена церемония по награждаване на ветерани, треньори и спортни деятели, които са допринесли за успехите и традициите на отбора, изложба на тема „Вихър“ Завет през годините“, томбола с награди за зрителите, както и футболната среща от „А“ Окръжна футболна група – Разград, между „Вихър“ –  Завет и „Ураган“ – Гецово, която завърши с резултат 3 на 3.

Събитието събра бивши и настоящи играчи, треньори, фенове и приятели на клуба.

Владимир Димитров разговаря с представители и привърженици на клуба и подари на отбора професионална футболна топка.

Той заяви, че като бивш футболист и спортен деятел, развитието на футбола и спорта в област Разград винаги ще бъде негов приоритет.

По същото време в събота водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС Делян Добрев, заедно с втория кандидат в нея Гюнай Хюсмен, проведоха работна среща с младежката организация на ПП ГЕРБ – Исперих.

„Нашите младежи са амбицирани, мобилизирани и мотивирани да работят, защото виждат и вярват в перспективата на ГЕРБ“, коментира Гюнай Хюсмен пред тях. Младежите заявиха своята мощна подкрепа и пожелаха успех на двамата кандидати на изборите на 9 юни.

Срещите и на кандидатите за народни представители, които се явяват с №22 в изборната бюлетина, продължават и през тази седмица.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе