Исперих отбеляза 24 май

С празнична програма и награждаване на изявени ученици и зрелостници честваме в Исперих 24 май, Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

На изявените ученици, допринесли за утвърждаване името на образователните институции и Община Исперих, ще бъде връчена грамота и предметна награда. Зрелостниците, които завършват с пълно отличие своето средно образование ще бъдат удостоени от кмета на Община Исперих инж. Белгин Шукри с плакет „Отличник ВИПУСК 2024“ и парична награда.

YouTube

Празникът ще започне в 10:30 ч. пред паметника на хан Аспарух, където ще се проведе тържествената церемония по награждаването.

В празничната програма, подготвена от учителите и учениците на Основно училище „Васил Априлов“ ще се включат и възпитаници на Детска танцова формация „Исперихче“ към НЧ „Съзнание – 1891“ – гр. Исперих.

Общинска администрация – Исперих кани всички жители и гости на града и общината да посрещнем светлия празник с усмивка и ведри души.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе