Бойко Борисов бе в Разград, за да подкрепи листата на ГЕРБ-СДС

Бойко Борисов заяви в Разград, че ГЕРБ няма да позволи властта да бъде узурпирана от партия с малцинство, която иска да овладее службите. Или ще имаме стабилно правителство или няма да правим нищо, каза още той пред препълнената зала в Стария театър. Балкански поток, за който непрекъснато говорят, всъщност е 100% български и носи около 1 милиард годишно на страната. Изградените приятелства от мен с президентите на съседните ни страни така и не се продължиха, каза Борисов. Тези, които дойдоха след нас, могат само да дестабилизират страната, нищо друго. За тези три години изчегъртване направиха от нас истинска партия, допълни още той.

YouTube

Преди него Делян Добрев представи листата с кандидати за народни представители в 18 МИР Разград, на която той е водач.

Три години живяхме в илюзии, обещаваха ни и се хвалеха самички. Разбрахме и мечтата им каква е – да политизират службите, каза водачът на листата Делян Добрев. Не виждам как може с тези хора да си сътрудничим повече и понеже, те твърдят, че няма да управляват с нас, аз ще кажа, че тях никой не ги е канил.

На срещата говори и областният управител и областен лидер на ПП ГЕРБ Владимир Димитров, който заяви, че е време за работа, защото всички са се наслушали на фалшиви обещания за строежи на мостове и магистрали. Време е за правителство с голямо мнозинство на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов. Само той може да ни извади от кризата, допълни Димитров.

Депутатът Гюнай Хюсмен направи обзор на направеното от ПП ГЕРБ по време на четиригодишния му мандат като областен управител – всички пътища, новата църква, ремонтът на джамията и др.. Преди три години всичко това рязко спря. За да продължи инвестирането в региона ни, ще трябва партията да бъде подкрепена много силно.

Кандидатите за евродепутати също говориха – Асим Адемов заяви, че освен необходимостта от категорична победа на ПП ГЕРБ в Народното събрание, трябва да има и категорично мнозинство в Европейския парламент, за да имат синхрон в работата.

Андрей Ковачев подчерта, че през последните години са усвоени едва 1-3% от еврофондовете и това може да се промени, само ако ГЕРБ управлява стабилно.

Завладяващата атмосфера в препълнената зала даде заряд за 9 юни и № 22.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе