Програма за 1-ви юни в Исперих

Разнообразни и интересни занимания за децата с развлекателен, спортен и арт характер подготвя Община Исперих, съвместно с Народно читалище „Съзнание – 1891“ – гр. Исперих, Център за обществена подкрепа – гр. Исперих, Детска градина „Мечо Пух“ – гр. Исперих и Исторически музей – Исперих, за Деня на детето – 1 юни.

Забавленията за малчуганите включват състезание по пускане на хвърчила, работилнички, в които те ще могат да покажат уменията си да творят, забавни игри с аниматори, музика и танци на воля.
Очакваме всички малки, големи и пораснали деца и техните родители в Археологически резерват „Сборяново“, за да се веселим заедно! Началото на събитията ще поставим в 10:30 часа.

YouTube

В Международния ден на детето, 1-ви юни – изложбата на Регионален исторически музей – Шумен, „Детство мое“, ще бъде с вход свободен за всички деца! Тя е позиционирана в Музейната експозиция в центъра на Исперих (Сграда Музей Библиотека Ритуална зала). Ще бъде отворена за посещения от 09:00 до 18:00 часа.

„Детство мое“ разказва за това как са живели децата в началото и средата на миналия век, с какво са се обличали, с какви играчки са играли.

ВЪЛШЕБЕН ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА ДЕТЕТОРазнообразни и интересни занимания за децата с развлекателен, спортен и арт характер…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, May 30, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе