Кметът на Исперих се срещна с волейболните шампиони

Кметът на Община Исперих покани на среща волейболния отбор „Хан Аспарух“, който за трета поредна година стана републикански шампион на България. На супер финала за момчета до 14 години, който се проведе в Стара Загора, волейболистите, водени от треньорите Иван и Иванка Василеви, успяха да се преборят за златните медали без загуба и загубен гейм.

Тази година отборът излъчи и състезатели с индивидуални награди. За най-полезен играч на турнира бе обявен капитанът на отбора Калоян Георгиев, а Вели Сали спечели отличието за най-добър централен блокировач.

YouTube

„Благодаря Ви за таланта, за труда и за ненаситния стремеж към победа! Бъдете здрави и все така достойни личности – пример за подражание и възхищение!“ – приветства ги г-н Шукри и ги увери, че Община Исперих ще продължи да стои зад своите спортни клубове и ще продължи да насърчава техните успехи.

Двамата треньори споделиха, че са изключително щастливи и горди от този успех и признаха, че той е резултат от много работа, амбиция и желание.

На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Бейти Бекир и председателят на Постоянната комисия по „Младежта, спорта и туризма“ Юнуз Хаккъ. Те също поздравиха шампионите и им пожелаха да постигат още много успехи в името на Исперих.

СРЕЩА С ШАМПИОНИТЕ Днес кметът на Община Исперих покани на среща волейболния отбор „Хан Аспарух“, който за трета…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Monday, June 3, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе