Жители на Осенец заедно почистиха улиците из селото

На 1 юни жители на село Осенец показаха по достоен начин своята съпричастност, отговорност и готовност да помогнат с труда си за обявена кауза – селото да стане по-чисто, по-красиво и наистина добро място за живеене. В организираната инициатива взеха участие много доброволци от всички възрасти, както и кметът на град Разград – г-н Д. Добрев.

YouTube

Почистена бе главната улица на селището, а много от участниците в доброволната кауза почистиха и местата пред своите домове, а които имаха възможност, помогнаха и със своя техника за извозване на събраното към уточнените места за това.

В този жарък Международен ден на детето се включиха и много деца, които с удоволствие оказваха помощ в трудовия процес.

„Сърдечно благодарим на всички, които в този горещ юнски ден загърбиха домашните си задължения, за да помогнат с каквото могат. Доволни сме от свършеното. Нека пазим селото си чисто и красиво, за да могат децата ни да растат и се радват на своето прекрасно детство, а ние, техните близки, да се радваме на тях. Участниците в благородната кауза показаха, че може да се разчита на тях, за което отново им благодарим. Радваме се, че в нашето село растат такива трудолюбиви и сърцати хора! Нека да ви има!“, споделиха от местното управление на кметство Осенец.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе