Нов високопроходим автомобил закупи Община Кубрат за нуждите на дома за стари хора в Тертер

На 18 юни 2024 година, кметът на община Кубрат, г-н Алкин Неби, официално връчи ключовете на чисто нов високопроходим автомобил (4х4) за нуждите на Дома за стари хора в село Тертер.
Автомобилът е закупен със средства от капиталовата програма на Община Кубрат и преходния остатък от бюджета на Дома за стари хора.

Целта на придобивката е да подобри мобилността и услугите, предоставяни на потребителите и служителите на социалното заведение, особено при усложнени метеорологични условия.
Високопроходимият автомобил ще бъде от изключителна полза за сигурното и удобно придвижване в трудни зимни условия, осигурявайки непрекъснатост на услугите и безопасност на всички потребители.

YouTube

„При усложнени метеорологични условия автомобилът ще е полезен за придвижването на потребители и служители на дома“, заявиха от социалното заведение. Кметът Неби пожела спорна и безаварийна работа на екипа с ценната придобивка, с която социалното заведение в Кубратско се сдоби.

На представянето на новата машина присъстваха още заместник-кметът г-н Мирослав Йорданов, директорът на дома, г-н Метин Барзат, служители на дома и общината. Всички те изразиха задоволството си от новата придобивка, която ще допринесе значително за качеството на грижите и услугите, предоставяни на възрастните хора в село Тертер.

Тази инициатива е част от усилията на Община Кубрат да подобри условията на живот и да осигури по-добри услуги за своите жители.

НОВ ВИСОКОПРОХОДИМ АВТОМОБИЛ ЩЕ ПОМАГА НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА В СЕЛО ТЕРТЕРНа 18 юни 2024 година, кметът на община…

Posted by Община Кубрат on Tuesday, June 18, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе