Георги Дерменджиев: Рецептата за групите е ясна – само победи (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждава. „Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме“, сподели Дерменджиев.

„Естествено е, че ние сме разучили Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада. Проведохме много добра подготовка, мисля, че сме готови. Динамо има два официални мачове, а ние нямаме такива мачове“, добави той.

YouTube

„Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало сме заявили, че трябва да стигнем максимално далече в Европа. Дуа най-вероятно за първия мач няма да бъде готов“, допълни треньорът на българския шампион.

„Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач“, добави той.

На въпрос дали Лудогорец ще може да задържи някои от основните си футболисти, към които има интерес от други отбори поне до края на квалификациите в европейските клубни турнири, Георги Дерменджиев отговори: „Така ще бъде!“.

„Винаги първият мач е изключително трудно, за да може да се започне. Ние нямаме избор и трябва да започнем ударно първия мач. Както ние, така и Динамо ни следи. Знаем им новите състезатели, които имат. Гледали сме им мачове от първенството, гледали сме им и последните мачове. Ние гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора. Новите попълнения започват да се адаптират и свикват с нашата игра“, каза още Дерменджиев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе