Защо да се предизвикаме с рафтинг по Струма?

Летният сезон и хубавото топло време ви предизвикват, да прекарвате все повече време сред природата. Сега е точният момент да си подарите едно незабравимо изживяване с рафтинг струма 2024. Спускането с надуваема лодка по пълноводните бързеи на реката, ще ви откъсне от ежедневието и ще ви осигури прилив на много адреналин. Добрите клубове разполагат с достатъчно инструктори и ви предлагат актуални за годината цени. Кресненското дефиле не е далеч от София и спокойно може да отскочите през уикенда, за да направите едно спускане.

Защо да изберем преживяването рафтинг по Струма?

Ако разгледате офертите за 2024 на реномираните клубове, ще забележите колко много неща са включени в услугата. Освен че ще се спуснете с надуваема лодка по Струма, получавате пълно оборудване, професионален инструктаж, транспорт до трасето и други удобства. Препоръчваме ви да прекарвате повече време близо до природата. Изберете да се ангажирате с дейности, които ще ви предизвикат и създадат повече емоции. Рафтингът е чудесна възможност да се включите в едно различно изживяване, защото:

YouTube

  • ще се насладите на великолепни природни гледки – докато се спускате по реката, ще имате шанс да разгледате планината от друг ъгъл. Впечатление правят красивите скални образувания и живописната природа на България;
  • ще се докоснете до мощните бързеи на Струма – това е може би най-предпочитаната река за рафтинг в България. Тя изобилства от множество предизвикателства и бързеи с различна степен на сложност. Когато сте с опитни инструктори ще сте в безопасност през цялото време и ще се насладите максимално на усещанията;
  • ще релаксирате сред природата – днес хората са изложени на много стрес и прекалено динамично ежедневие. Занимание което ви откъсва от всичко това и ви доближава до природата винаги е за предпочитане. Подарете си рафтинг по Струма 2024 и съберете нови сили за ежедневните предизвикателства;
  • безопасността е гарантирана – инструкторите ще са винаги с вас и ще ви напътстват, така че няма защо да се тревожите в случай че за пръв път се спускате по реката. Получавате подходяща екипировка и инструктаж, което е важно за цялото изживяване.

Не отлагайте повече да се запишете за рафтинг по Струма, защото има много желаещи и местата са ограничени.

Какво трябва да си носим, щом ще се спускаме по реката?

Фирмата организатор, която сте избрали през 2024, ще ви предостави нужната екипировка, казват от Reflipfeam.com. Съществуват и някои неща, които е препоръчително да си подготвите. Според специалистите ще ви трябва хавлиена кърпа и удобни чехли, с които да се движите след приключване на спускането. За да се преоблечете си носете удобна тениска от синтетична материя. Не е препоръчително в случая да използвате памучна. Ако искате да си отдъхнете и да направите плаж, е хубаво да имате бански. Подготовката на необходимите вещи няма да ви отнеме много време.

Изгодни ли са цените на рафтинга по Струма?

Организираните спускания по реката през са около 70 лева на човек. В тях обаче влиза както споменахме екипировката, инструктажа и много други неща. Възможно е цялото преживяване да ви излезе и малко по-изгодно, ако се съберете група приятели или ако имате карта multisport. Може да се възползвате и от предложението за снимки, защото по време на спускането по Струма се правят над 200 такива и струват само 60 лв за лодка.

Така ще имате хубав спомен от екстремното изживяване през годината. Клубовете, които организират спусканията с лодка, предлагат и различни оферти за пакетни цени. Така може да комбинирате няколко изживявания и всичко ще излезе по-изгодно. Ще споменем рафтинг, каньонинг и тролей, което излиза 100 лв на човек. За тези от вас, които обичат спускането с лодка, ще могат да го направят два пъти за един ден срещу 120 лв. Много по-добре е да похарчите парите си за едно спортно изживяване, отколкото да търсите забавления в града. Вижте още от миналата година тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе