Дадоха старта на „VIVACOM CUP 2024“

Днес комплекс „Гнездо на орли“ в Разград осъмна, изпълнено с ентусиазирани млади футболни надежди. Юноши от 4 държави се събраха в столицата на Лудогорието за официалното откриване на Международния младежки футболен турнир „VIVACOM CUP“.

Церемонията по откриването на спортната надпревара се проведе на един от стадионите в комплекса на Академия „Лудогорец“. Приветствие към участниците отправи директорът ѝ Радослав Комитов с пожелания за стойностен футбол и силни срещи между съперниците.

YouTube

Тази година „VIVACOM CUP“ изправя един срещу друг младите „орли“ на Лудогорец, родени през 2010 година, и чуждестранните гости, съответно шампиони на Румъния, Молдова и Украйна: „Зимбру“ /Кишинев/, клубът от румънската столица Букурещ ФКСБ и „Динамо*“ /Киев/

Веднага след официалното откриване започна и същинската част на турнира. Първият съдийски сигнал даде начало на мача между „Лудогорец“ и ФКСБ. По-късно днес ще се изиграе срещата между „Зимбру“ /Кишинев/ и „Динамо“ /Киев/.

Във втория турнирен ден ще се проведат мачовете между  „Лудогорец“ и „Зимбру“, момчетата от ФКСБ ще срещнат „Динамо“.

Заключителният трети ден на „VIVACOM CUP“ ще предложи футболни страсти покрай срещите между „Лудогорец“ и „Динамо“, както и между ФКСБ и „Зимбру“.

Точно на обяд в четвъртък ще стане ясно крайното класиране след всички изиграни преки двубои между четирите тима. В 12 часа в домакинстващия комплекс „Гнездо на орли“ ще се състои и официалната церемония по награждаването.

Юношите на „Лудогорец“ претърпяха минимална загуба в първия мач, който постави началото на Международния младежки футболен турнир „VIVACOM CUP“. Единственото попадение в срещата бе отбелязяно от юношите на румънския отбор през първото полувреме, а броени минути преди последния съдийски сигнал Ахмед Манаф от „Лудогорец“ пропусна да се разпише на празна врата и по този начин лиши своя тим от равенството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе