Георги Дерменджиев: Реваншът ще бъде много тежък (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев предупреди своите футболисти, че ги чака много тежък реванш с Карабах.

„Даже се затвърждава мнението ми след първия мач. Мога категорично да кажа, че Карабах е отбор с голям международен опит и турнирен тим“, започна Дерменджиев. „Изключително много съм запознал футболистите с играта на Карабах като гост. Те не се притесняват от нищо и наистина всеки мач имат вкарани голове“, добави той за силната серия на азерите като гост в Европа.

YouTube

„Трябва много късо да кажа „да“, отговори той на въпрос дали вече има решение за проблема с контузията на Бърнард Текпетей и наказанието на Кайо Видал. „Ние сме отбор, който има много състезатели, така че ще трябва да се справим без Текпетей. Изключително неприятна контузия и като качеството на играча, който имахме. Бърни е едно много добро момче и е личност в съблекалнята. Това е тежка контузия и отборът е съпричастен с него“, добави той.

„Карабах е изключително добре подреден европейски отбор. Аз добре знам историята каква е. Добре познавам треньора и работата му. Това говори за много голям професионализъм“, каза Дерменджиев на въпрос какво мисли за това, че Карабах няма да проведе официална тренировка в Разград преди мача

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе