Yettel предлага новите OPPO Reno12 Pro 5G и OPPO Reno12 FS 5G

Yettel официално започва да предлага два от най-новите смартфони на марката OPPO – Reno12 Pro 5G и Reno12 FS 5G, предоставяйки на всички бъдещи и настоящи свои клиенти възможност да се сдобият на изгодна цена с устройствата, които се отличават с елегантен дизайн, висока производителност и иновативни функции.

OPPO Reno12 Pro 5G впечатлява със своя модерен дизайн и 6,7-инчов AMOLED дисплей с 120Hz честота на опресняване, който осигурява гладко визуално изживяване. Устройството е оборудвано с процесор MediaTek Dimensity 7300 Energy (4 nm), 12GB RAM и 512GB вътрешна памет, което го прави подходящо за съхранение на голямо количество данни и работа с по-взискателни приложения.

YouTube

Основната камера е 50MP със сензор на Sony и оптична стабилизация, което гарантира висококачествени снимки. Допълнена е от 50MP телефото обектив с двукратно оптично приближаване и 8MP камера за улавяне на ултраширокоъгълни кадри. Батерията от 5000mAh с 80W бързо зареждане осигурява светкавично възвръщане на заряда.

В допълнение към хардуерната конфигурация OPPO Reno12 Pro предлага и богати AI функции, като автоматично създаване на резюмета и текстове за социални мрежи, което го прави особено подходящ за потребители, които ценят продуктивността и креативността. Той може да бъде закупен за 599,99 лв. в брой или на изплащане с месечни вноски от 29,99 лв. за 24 месеца с двугодишен план Total Unlimited 59.99

OPPO Reno12 FS 5G е стилен смартфон, който съчетава елегантен дизайн и функционалност. С 6,67-инчов AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция и 120Hz честота на опресняване, устройството предлага ярки и плавни визуализации. Задната конфигурация от камери разполага с 50MP основен сензор, осигуряващ ясни и детайлни снимки, дори при слаба светлина. Другите два обектива на гърба са 8MP и 2MP, а предната камера е цели 32MP.

Устройството работи с процесор Mediatek Dimensity 6300 (6 nm), който в комбинация с 12GB RAM и 512GB вътрешна памет осигурява бърза и ефективна работа, дори когато се използват множество приложения наведнъж. Телефонът разполага и с батерия от 5000mAh, която поддържа 45W бързо зареждане, осигуряващо достатъчно енергия за целодневна употреба.

OPPO Reno12 FS 5G е идеален за потребители, които търсят баланс между стил, производителност и функционалност. Смартфонът предлага отлично изживяване при снимане, гледане на видео и работа с приложения, както и възможност за 5G свързаност за по-бърз достъп до интернет. Той може да бъде закупен за 369,99 лв. в брой или на лизинг за 18,59 лв. на месец за две години с двугодишен план Total Unlimited 59.99.

Двата модела, както и всички останали смартфони, закупени от Yettel, се възползват от предимствата на пакета с услуги “Смартфон вселена”. Те включват удължена тригодишна гаранция, ремонт в сертифициран сервиз при повреда, опции за допълнителна застраховка, както и възможност за рециклиране на старото устройство с отстъпка за ново.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе