Yettel предлага 25% отстъпка за смартфони и смарт часовници при рециклиране на стари устройства

До края на месеца всеки клиент на Yettel може да се възползва от 25% отстъпка от цената на избрани нови устройства при връщане на стар смартфон, таблет или смарт часовник за рециклиране, независимо от състоянието им, чрез услугата „Рециклирай и спести“. През септември моделите, участващи в кампанията, са OPPO Reno12 FS 5G 512GB, HMD Skyline 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy Watch FE BT, RIVERSONG Motive 6C Pro.

Абонатите на оператора могат да се възползват от офертите с подновяване или сключване на нов двугодишен договор към план Total Unlimited в магазините на оператора и онлайн чрез промокод “RECYCLE25” за покупки в брой или на лизинг. Връщането на старото устройство може да стане в офис на Yettel или чрез куриер при доставка на новият продукт.

YouTube

OPPO Reno12 FS 5G 512GB се предлага в зелен и оранжев нюанс, като има и IP64 сертификат за водоустойчивост. Екранът му е 6,67-инчов AMOLED панел с резолюция от 1080х2400 пиксела и опресняване на картината със скорост до 120Hz. Процесорът на устройството е Mediatek Dimensity 6300, подкрепен от цели 12 GB RAM, а пространството за вътрешно съхранение се равнява на 512 GB. Тройната конфигурация от камери на гърба на устройството включва 50MP основен сензор, 8MP ултраширокоъгълен и 2MP макрообектив, а предната камера е 32MP. Батерията на апарата се равнява на 5000 mAh и може да се зарежда със скорост до 45W с кабел, както и безжично. Цената на OPPO Reno12 FS 5G 512GB при рециклиране на старо устройство и подписване на двугодишно споразумение за план Total Unlimited 59.99, възлиза на 277,49 лева в брой или 13,69 лева на месец.

HMD Skyline 5G 256GB се отличава с това, че всеки може сам да смени в няколко лесни стъпки дисплея, задния панел, батерията и порта за зареждане. Цветовите му вариации са две – черно и розово. Екранът на устройството е 6,55-инчов P-OLED панел с FHD+ резолюция и до 144Hz скорост на опресняване. Процесорът е Snapdragon 7s Gen 2 и оперира в комбинация с 12 GB RAM, а вътрешната памет се равнява на 256 GB. Основната конфигурация от камери се състои от 108MP сензор с OIS, 50MP телефото обектив, позволяващ 2х оптично приближаване и 13MP ултраширокоъгълна камера. Батерията на HMD Skyline 5G 256GB е с капацитет от 4600 mAh и може да се зарежда посредством Type-C порта с до 33W скорост, както и безжично. Потребителите могат да спестят 25% от цената му, ако върнат старо смарт устройство за рециклиране и подпишат или подновят договор към план Total Unlimited 59.99. До края на месечната кампания той може да бъде закупен за 397,49 лева в брой или за 19,19 лева с лизинг за две години.

SAMSUNG Galaxy Watch FE BT тежи едва 26 грама, което позволява денонощно носене без излишен дискомфорт. Корпусът му е изработен от алуминий, а 1,2-инчовият дисплей е предпазен от стъкло със сапфир-кристал. IP68 сертификатът и водоустойчивостта до 5ATM позволяват гмуркане до 50 метра. Смарт часовникът е оборудван с богат набор от сензори, включително акселерометър, барометър, жироскоп, сензор за светлина, както и сензор за анализ на биоелектричен импеданс. С помощта на последния може да се направи измерване за състава на тялото, което ни дава повече информация за стойности като процент телесни мазнини, маса на скелета, мускулна маса и др. Часовникът може да проследява почти 100 различни вида активности, сред които са водни и зимни спортове и дори отделни упражнения на фитнес уреди. Цената на модела в момента е 322,49 лева в брой или 14,99 лева на месец за период от две години.

RIVERSONG Motive 6C Pro е с метален корпус и използва 22 мм сменяеми каишки, което позволява да бъде нагоден към богат набор от стилове и вкусове. 1,3-инчовият му LCD дисплей е с висока разделителна способност от 320х320 пиксела. Смарт часовникът разполага с някои любопитни функции като гласов асистент с изкуствен интелект, функция за намиране на телефон, управление на камерата на свързан смартфон, Bluetooth разговори и напомняния за раздвижване, ако стоим седнали прекалено дълго. Сензорите на RIVERSONG Motive 6C Pro позволяват денонощно проследяване на сърдечния ритъм, мониторинг на стреса, измерване на нивата на кислород в кръвта, проследяване на съня, както и на над 100 спортни режима. Цената на часовника до 30 септември е 104,99 лева в брой или 4,49 лева на лизинг за две години, ако бъде върнато старо устройство за рециклиране.

„Рециклирай и спести“ е част от пакета с услуги „Смартфон вселена“ на Yettel, който нарежда телекома сред най-добрите места за закупуване и удължаване живота на смарт устройствата. Той включва опции за смарт лизинг, удължена гаранция на смартфоните от три години, възможност за сключване на допълнителна застраховка „Смартфон протект“ и обслужване в собствен оторизиран сервиз на телекома.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе