Дневен хороскоп за 12 септември 2024, четвъртък

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Тези от Вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес представителите на зодия ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

YouTube

Телец

Събития от такова естество ще придружават сполуката Ви. Днес е ден за уединение и спокойствие. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за Вас теми. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Близнаци

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Рак

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на . Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Лъв

Жените от зодия се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Дева

Не е лесно да принудите себе си да следвате нечии инструкции, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Чувствате силно желание за свобода. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света.

Везни

Ако през този ден се чувствате задушени, ограничени или отегчени, може да избухнете в гняв или да реагирате, да действате много по-емоционално и неконтролируемо от обикновено. Ако отношенията с близките ви хора са стабилни, преминали вече през най-различни трудни ситуации, то едва ли ще преживеете някаква драма през този ден.

Скорпион

Това е четвъртък за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Стрелец

Много от Вас са притеснени за битови проблеми и днес се налага да сте съпричастни към близките с адаптивна помощ. Не навлизайте в пререкания и спорове за домашните задължения! Обърнете внимание на работна перспектива, дочута от приятелско обкръжение, но задължително проверете достоверността. За повечето от Вас, дългата и поизхабена напоследък връзка, се нуждае от ударна доза любов и обгрижване.

Козирог

Труден ден. Трябва да се контролирате, всяка проява на слабост може да доведе до проблеми. Ако не сте уверени в способностите си, потърсете подкрепа и помощ само от тези, на които отдавна и безкрайно се доверявате.

Водолей

Побързайте да приключите със старите дела и да се заемете с нови планове. Бъдете внимателни към здравето си. Не правете резки движения, избягвайте напрежение и натоварване върху гръбначния стълб.

Риби

Опитайте се да не поемате рискове: сега не е време да изкушавате съдбата. Предпазливостта, балансираните и обмислени решения ще ви позволят да постигнете целите си без ненужни загуби.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе