Какви иновативни решения предлагат от Смарт Софт и как помагат на бизнеса

Свидетели сме на технологичен прогрес, който промени ежедневието на хората в много отношения. Неговото присъствие в счетоводните отдели е също факт, като в случая става дума за така наречените „автоматизации на работните процеси“. Какво означава това? Нека се върнем назад в миналото, когато служителите в компаниите са обработвали документите ръчно. Сканиране, извличане на информация, архивиране, експортиране… Всички тези задачи отнемат излишно много време, което би могло да се инвестира в други направления, като например в разработването на нови бизнес стратегии и т.н.

От Смарт Софт предлагат иновативни решения, които променят из основи стила на работа в счетоводствата, допринасяйки за повишената продуктивност, за високата точност и за скъсяването на времето за обработка на фактури, формуляри, договори и други документи.

YouTube

Можем ли да автоматизираме работата в счетоводния отдел и как?

Както вече казахме, тази цел е напълно постижима. Софтуерните решения на Смарт Софт са трамплин към пълната автоматизация на счетоводните процеси, които са разнородни като вид, но винаги трудни и сложни. Отговорността на служителите в счетоводството е висока, а заетостта им расте паралелно с обема от документи, който ежедневно постъпва в структурите на компанията.

Чрез внедряването на софтуер за автоматична обработка на фактури (automated invoice processing), ръчната работа няма да е вече слабо звено на фирмата, а полезен опит, който ще служи като сравнение. Интелигентно улавяне на данни, обработка на информацията и оптично разпознаване на символи – това са само една малка част от възможностите на технологията, до която физически лица и фирми (малки и големи) имат достъп.

Много се говори за рационализиране и оптимизиране на работните процеси с цел редуциране на оперативното време, необходимо за прецизната обработка на фирмените документи. И ако в миналото това е био предизвикателната задача за бизнеса, днес това е нещо напълно постижимо – иновативните решения на Смарт Софт помагат за автоматичното конвертиране, архивиране, сканиране и извличане на данни. С тяхна помощ може още да се осъществи валидиране на документите, както и да се получат подробни анализи.

Какви иновативни решения предлага компанията Смарт Софт на потребителите?

Иновативните решения, които компанията предлага, са няколко. Едното от тях е автоматичната обработка на фактури и извличането на данни чрез технологията OCR (оптично разпознаване на символи). Ето и част от другите софтуерни инструменти, с които може да се управлява модерния бизнес:

  • обработка на формуляри – с помощта на технологията за разпознаване на символи може да се осъществи управление на голям брой формуляри, които могат да имат структурирано, полуструктурирано или неструктурирано оформление. Понякога те са трудни за разбиране, но с иновативните решения на Смарт Софт за автоматична обработка на документи това повече няма да бъде проблем за бизнеса. Технологията може да обработва медицински искове, въпросници и други приложения като тестове и застрахователни искове;
  • сканиране на фактури – сканирането като процес може да изглежда лесна задача, но само се замислете колко много време отнема тя. Софтуера на Смарт Софт за автоматично сканиране на фактури е сред иновативните решения, които си заслужава да бъдат внедрени във фирмените структури и да подпомогнат счетоводната дейност. Прочетете повече на английски.Внасяне на фактури в ел. вариант, извличане на полета с ключово значение и класифициране според предварително зададени критерии – технологията за сканира на документи работи безпогрешно и то в няколко посоки;
  • оптично разпознаване на символи (OCR) – искате да намалите разходите и да повишите ефективността? Вече има как! С помощта на иновативното решение за оптично разпознаване на символи е вече напълно възможно да се оптимизира процеса по улавяне на данни с ключово значение и да се намали времето за ръчна обработка. Благодарение на оптичен механизъм става възможно разпознаването на символи от сканиран документ, който бива трансформиран в електронно четим формат, вижте повече тук (EN).

Предимствата на иновативните решения на Смарт Софт не се изчерпват само с отмяната на ръчната обработка и внедряването на автоматизации. Намаляването на разходите за труд и редуцирането на грешки при извличането и въвеждането на информация са също сред причините, поради които си струва технологията да бъде използвана.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе