Yettel приема предварителни поръчки за таблетите от Samsung Galaxy Tab S10 серията с отстъпки до 300 лева

Всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel вече могат да поръчат новите таблети от Galaxy Tab S10 серията на Samsung. Кампанията за предварителни поръчки започва от 26 септември, до 23:59 часа на 2 октомври. В този период  SAMSUNG Galaxy Tab S10 Ultra 5G 256GB може да бъде заявен с 300 лева отстъпка, ако потребителите върнат стар таблет за рециклиране без значение от марката. Намалението за SAMSUNG Galaxy Tab S10+ 5G 256GB се равнява на 200 лева отново при връщане на сходно устройство. Официалният старт на продажбите е на 3 октомври.

Новите таблети на Samsung разполагат с най-добрите функции, които предлага Galaxy AI. По-големите екрани позволяват максимално оползотворяване на Circle to Search функцията, с която може да оградим всеки обект и веднага да получим повече информация за него. За потребителите, които обичат да си водят бележки, Note Assist може да транскрибира аудиозаписи в текст, автоматично да оформя с булети записки, да ги обобщава и дори да решава сложни математически уравнения.

YouTube

С помощта на S Pen и изкуствения интелект скиците се превръщат в реалистични изображения, използвайки Sketch to Image функцията, дори те да са направени върху реални снимки. Сгъваемата клавиатура, която служи и за защитен калъф на моделите, вече предлага AI бутон, който с едно натискане позволява лесно да открием информация за каквото пожелаем, а продължителното му задържане активира гласовия асистент.

SAMSUNG Galaxy Tab S10 Ultra 5G e по-големият модел, който идва с 14,6-инчов екран и по-голяма батерия, докато дисплеят на SAMSUNG Galaxy Tab S10+ 5G се равнява на 12,4-инча, като и при двата модела скоростта на опресняването им достига 120 Hz и е наличен HDR10+. Устройствата разполагат с IP68 сертификат за водоустойчивост, издръжлив корпус от Armor Aluminum и Snapdragon 8 Gen 2 процесор. И двата таблета поддържат 5G, а Ultra моделът предлага и Wi-Fi 7 свързаност, с която изпреварва тенденциите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе