Продължават строително-ремонтните дейности в Кубрат

В град Кубрат продължават строително-ремонтните дейности, които се изпълняват в съответствие с плановете и ангажиментите на Община Кубрат. Финансирането на тези дейности се осъществява чрез капиталовата програма на Общината, което гарантира, че проектите се реализират в рамките на предвидените средства и срокове. Продължават и услинети ремонти и в централната градинка с паметника на Васил Левски.

YouTube

Текущата фаза на ремонтните дейности включва подмяна и изграждане на нови плочки и тротоари с бордюри в централната градска част. Това са ключови места, които играят важна роля за ежедневния живот на гражданите, като осигуряват по-добри условия за пешеходците и подобряват общия облик на града.

Тези усилия не само подобряват визията на град Кубрат, но също така допринасят за устойчивостта и функционалността на градската инфраструктура. Реновирането на тротоарите и улиците е от съществено значение за създаването на удобна и безопасна среда за жителите и посетителите на града.

Община Кубрат продължава с изпълнението на своите инфраструктурни проекти с цел подобряване на качеството на живот и модернизиране на обществените пространства в града.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе