Какви аксесоари са подходящи за украса на Хелоуин парти?

С наближаването на известния празник Хелоуин, хората започват да подготвят тематични партита. През последните години този празник доби по-голяма популярност в нашата страна и вече не само малчуганите, но и възрастните го отбелязват. Макар да не е традиционен, е повод да прекарате една забавна вечер, преоблечени като страшни герои. Изберете нова хелоуин украса, която ще промени интериора на жилището и ще създаде повече настроение на вашите гости. Подобни аксесоари ще намерите лесно в универсалните онлайн магазини, където доста преди празника вече е заредено с интересни и тематично декорирани изделия.

Какво ще ни е нужно за красива хелоуинска украса?

Както знаете този празник се характеризира с връзката между света на хората и този на духовете. Всички се преобличат като страшни създания, именно за да изплашат привиденията. Децата обикалят къщите на съседите, за да събират лакомства или да правят пакости. Всеки може да си избере костюм, който му допада независимо от това дали е любим герой или наистина страховит образ. Специално внимание се отделя на украсата, защото тя създава характерното за Хелоуин настроение. От магазин MOVI.BG са се погрижили да ви предложат голям асортимент от различни декоративни изделия:

YouTube

  • костюми и маски – започваме с тези артикули, защото са в основата на забавлението, което си създават хората. Малки и големи са дегизирани според личните си предпочитания, като използват разнообразни костюми и маски. Голяма част от тях са на страшни създания и герои от филми на ужасите. За малчуганите има и по приказни герои, както и техни любими образи от анимационните филми;
  • декоративни тикви, фенери – те са традиционна украса, която винаги присъства на Хелоуин. Изделията, които ще откриете в продуктовия каталог, са много разнообразни, затова ви предлагаме да вземете повече варианти, с които да украсите жилището;
  • бутафорно хладно оръжие – мечовете и сабите са изработени невероятно реалистично. На много от тях има и изкуствена кръв като декорация, за да изглеждат още по-страшно и ужасяващо. С тяхна помощ може да украсите различни зони и помещения, за да създадете специфичното настроение за Хелоуин;
  • диадеми за глава – удобни за използване с тематична украса. Цената на тези аксесоари е достатъчно ниска, за да вземете повече бройки за партито.

Изберете достатъчно разнообразни изделия, които ще ви помогнат да промените интериора и да организирате едно наистина забавно и весело парти. Вижте още тук.

Как да изберем костюм и маска за Хелоуин?

Едно от най-вълнуващите неща свързани с празника е избирането на специално облекло и маски. Хубаво е да решите в какъв образ искате да се превъплътите тази година по-рано, за да намерите подходящите дрехи. Най-главното при избора на костюм и маска е, да се определи от кого ще бъде използван. Ако търсите подобен аксесоар за дете, трябва да проверите дали размерът отговаря на неговата възраст. Има достатъчно интересни и харесвани от мъниците образи, в които могат да се трансформират. Момиченцата могат да бъдат принцеси за което им трябват красиви и добре изработени роклички.

От друга страна момчетата предпочитат образа на супергероите като Супермен, Батман, Пес патрул и други. Много удобни за използване са страховитите маски на различни герои от филми на ужасите. Те са изрисувани тематично, цените са разумни и спокойно могат да се вземат в няколко различни варианта. Винаги пазарувайте маски и костюми за Хелоуин с добро качество на изработка, защото така ще ви бъде удобно, докато ги използвате и ще влязат в употреба и през следващи години.

Каква е ролята на тиквата?

Съществува една украса свързана с празника Хелоуин, която се използвала през всичките години още от неговото начало. Едва ли има човек, който смята да организира парти по този повод, без да потърси тиква за хелоуин. Преди години са се издълбавали тикви във формата на страшни лица и вътре се е поставяла свещ за по-страховита визия. Тези свещници са се разполагали по первазите и около входната врата, за да плашат духовете и привиденията. Днес ще намерите разнообразни декоративни аксесоари тикви, които могат да бъдат в най-различен размер и форма. Още информация.

Кои са новите декоративни тикви?

Ако искате да направите хубава празнична украса, ще ви трябват най-разнообразни тикви. Разгледайте следните предложения от MOVI.BG:

  • голям декоративен фенер – много красиво изработен аксесоар, който може да разположите до входната врата;
  • кофа за лакомства с дизайн на тиква – прекрасно изделие, което ще се хареса на всички дечица, за да съберат лакомства от съседите;
  • страшна плюшена тиква с шапка – много красив тематично изработен аксесоар, който също така е мек и може да се използва като възглавница на дивана;
  • сувенир от три светещи тикви – много забавен сувенир, който впечатлява с оригиналната си изработка и всява страх, заради начина по който е изрисуван.

Много са възможностите за украса, които ще намерите в интернет магазина. Не се колебайте да поръчате повече изделия свързани с Хелоуин, които ще може да използвате и през следващите години. Цената на изделията е много достъпна и това ще ви позволи да вземете маски, костюми и декоративни предмети, с които да организирате хубаво парти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе