С концерт на Орлин Горанов ще закрие предизборната си кампания БСП-ОБЕДИДЕНА ЛЕВИЦА в Разград

Орлин Горанов ще изнесе концерт в Разград по покана на БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА. Той ще се състои на 24 октомври, а началото е в 18 ч. в залата на Общински културен център – Разград. Входът за публиката е свободен обявиха от коалицията.

„Винаги сме подкрепяли българската култура и музика. Закриването на кампанията е символично и по-скоро е жест към хората, които имат нужда от стойностни преживявания на фона на натовареното от проблеми и нестабилност ежедневие. Такова е и желанието на социалистите за промяна в политиката – обръщане към българското, по-близо до ежедневието на хората, повече разум и повече стойност за обществото.“ Това заявиха от предизборния щаб на БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА.

YouTube

Листата на Коалицията в Разград се води от Драгомир Стойнев, втори е юристът Филип Попов, на трето място е общинският съветник от БСП Николай Пенчев, следват Гретина Колева, юрист и представител на Кубрат, дългогодишният експерт в сферата на финансовите консултации и счетоводството Кремена Радева, Найден Късов – учител, Цветомир Савов – експерт по земеделие и Милен Христов – адвокат и коалиционен партньор от АБВ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе