Общински Детски Комплекс – Лозница организира няколко конкурса

ЦПЛР-ОДК –гр.Лозница организира конкурси за:

1. Мартеница под наслов „Мартеница за теб“. Този конкурс е посветен на 1 март -ден на баба Марта и изработката на оригинална мартеница .Няма ограничения за материалите, от които да бъдат изработени мартениците, но изискването е те да бъдат закрепени върху картон. На гърба на всяка обложка трябва да са написани име и фамилия на участника, клас, име на групата, ръководител;

YouTube

2. Рисунка във връзка с 3 март- Националния празник на Република България, под наслов “Освобождението” . Творбите на малките художници да представят по избор портрети на герои, паметници на признателност , сражения и др., свързани с националноосвободителните борби на българския народ и Руско-турската Освободителна война ;

3. Картичка . На осми март всяко дете желае да подари на своята майка най-хубавия подарък. Затова ние решихме да помогнем за изпълнението на това желание като организираме конкурс за картичка на тема “Подарък за мама”.

В конкурсите могат да участват индивидуално деца в съответните възрастови групи: които са записани в групи по интереси към ОДК.

Приемането на мартениците, рисунките и картичките ще се извършва в кабинета на Директора на ОДК.

Краен срок за предаване на готовите произведения е 25 февруари 2022 г.

Представените за конкурса творби ще бъдат оценени от комисия. За отличените мартеници, рисунки и картички, учениците ще получат грамоти и предметни награди. Техни снимки ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Общински детски комплекс . Награждаването ще се състои в Зала 1 на ОДК.

4.Кулинарна изложба –„Мама има празник“,насочена е към майките на учениците записани в групи по интереси към ОДК, които желаят да приготвят любимото ястие на своето дете и да се похвалят с кулинарните си умения.

Краен срок за предаване на кулинарните ШЕДЬОВРИ на нашите мами е 7 март. Кулинарната изложба ще бъде оценявана от специална комисия, която ще отличи най-красивите и вкусни ястия, а с всички вкусотии ще бъдат почерпени децата на 8 март.

НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ !!!ЦПЛР-ОДК –гр.Лозница организира конкурси за :1.Мартеница под наслов…

Posted by Общински Детски Комплекс Гр.Лозница on Thursday, February 17, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе