5 години Razgrad News

Преди 5 години, стартирайки онлайн медията Razgrad News, не сме си и представяли, че ще достигнем това, което до момента сме успели да изградим. Днес отбелязахме 5-ата годишнина от старта на онлайн медията, като направихме и кратка равносметка, от която смело можем да заявим, че нашата аудитория вече наброява над 50 000 души. В това число влизат нашите последователи в социалните мрежи, членовете на регионалните групи и абонираните за директни известия в сайта и мобилното ни приложение.

През годината нашите материали са били прочетени от над 986 000 души, които са генерирали над 4 947 412 импресии. Затвърдихме и нашите дългогодишни партньорствa с редица дигитални агенции, които се доверяват на нашата медия и останалите от медийната ни група за своите seo link building статии.

YouTube

Ние ще продължаваме да бъдем първоизточникът на точна и проверена информация за събитията в Разград и региона. Благодарим и на Вас, нашите читатели, че ни подкрепяте, като се информирате за актуалните новини в област Разград чрез нашата медия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе