ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Разград за парламентарните избори на 9 юни (ВИДЕО)

Днес регистрираха листата с кандидати за народни представители на коалицията ГЕРБ – СДС от 18-ти Разградски многомандатен район за парламентарните избори на 9 юни 2024 г. в Районна избирателна комисия – Разград.

„За мен е чест, че водач на листата ще е една ярка фигура от партията ни – Делян Добрев – законотворец с редица, полезни за страната ни законопроекти и министър с много успехи в сферата на енергетиката и икономиката. Той се ангажира всяка седмица от предизборната кампания да бъде сред нас и се запознае с актуални проблеми и перспективи за развитие пред областта ни, а след изборите да работи за ускоряване на социално-икономическото развитие на Лудогорието.“, започна областния координатор на ГЕРБ-СДС в Разград Владимир Димитров.

YouTube

„На втора позиция е Гюнай Хюсмен – утвърден политик, работещ за развитието на Лудогорието, третото място в листата заемам аз, а четвърти е Теодор Ролев – предприемач и човек с дясно мислене, който винаги е устоявал демократичните ценности.

Пета позиция в листата заема Валентина Френкева – общински съветник от ГЕРБ от основаването на разградската структура на партията и дългогодишен ръководител на Областна дирекция „Земеделие“ в Разград, шести е Христо Аргилов – общински лидер на ГЕРБ в Исперих и предприемач, седми – Цветомир Цонев – общински съветник на ГЕРБ в Кубрат и осми – Мустафа Мустафов – представител на община Лозница и на младите хора в коалицията ГЕРБ – СДС в областта ни като цяло.“, каза Димитров.

„Считам, че листата ни представлява силен отбор от авторитетни личности и професионалисти в своите сфери и в нея е постигнат баланс по отношение на представеността на общините в област Разград.

Поставяме си за цел значително увеличаване гласовете за коалиция ГЕРБ – СДС в област Разград. Вярвам, че ще ни подкрепите в мисията ни област Разград и страната ни като цяло да се върне на пътя на стабилното развитие, след няколко години неуспешни експерименти.

Декларирам, че в духа на смирението на великденските празници, коалиция ГЕРБ – СДС ще води позитивна и коректна кампания и призовавам останалите участници в нея за това.“, сподели още той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе