Антоанета Цонева: Хората искат открит разговор очи в очи, нашата кампания е такава

Народният представител от “Продължаваме Промяната – Демократична България” и водач на листата в Разград Антоанета Цонева проведе множество срещи в населените места в кубратско.

По думите и най-съществените теми за хората от по-малките общини са свързани с доходите им, пенсиите, които получават, както и все по-голямото изселване на младите в големите градове, а дори и в чужбина.

YouTube

Цонева обясни на жителите на селата, че България може да бъде нормална европейска страна, ако няма корупция и кражби. Тя посочи, че за пръв път властта е реално в общините. “За 9 месеца осигурихме 2.5 млрд. лв. за 1 042 общински проекта (от 2017 до 2021 г. бяха финансирани общо 266 проекта за 153 млн. лв.)”, каза тя.

“1 милион пенсионери вече не са под линията на бедността. От 1 юли минималната пенсия ще бъде 580 лв., което е над 50% увеличение за 3 г. Средната пенсия скочи с 500 лв. Осигурихме 700 млн. лв. повече за образование, по-високи заплати на учителите и университетските преподаватели. Повишихме заплащането и в здравеопазването, културата, администрацията, транспорта и въоръжените сили”, допълни още тя и призова хората да излязат и да упражнят правото си на глас в деня на изборите, за да не оставят друг да избира бъдещето им и това на техните деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе