Симеон Славчев, водач на листа на “БСП за България”: 24 май е символ на българската идентичност

Водачът на листата на коалиция “БСП за България” за област Разград честити 24 май на всички българи, учители, преподаватели, академици, ученици, студенти, докторанти, писатели, журналисти, артисти, будители, културни дейци и духовници.

Той изпрати поздравителен адрес до всички българи, които допринасят за развитието на българската просвета и култура. „24 май е символ на българската идентичност, на творческия ни заряд и на силата на духовността, която ни е крепила и съхранила през всички трудни времена и години. 24 май е повод за гордост на всеки българин, защото българската азбука и книжовност е огромен цивилизационен принос към културното богатство на света. 24 май е празникът, който обединява всички българи, защото България е възкръснала благодарение на своята просветата, културата и духовност. В днешни времена на изпитания, пред които е изправен нашият свят, повече от всякога е нужно да сме единни и да съхраним всичко, което са ни завещали предците ни. Честит 24 май, българи!

YouTube

Честит празник на всички учители, преподаватели, академици, ученици, студенти, докторанти, писатели, журналисти, артисти, будители, културни дейци и духовници! Бъдете здрави и благословени, бъдете дръзновени и продължавайте да творите и да развивате българската култура, просвета и духовност и помнете и ежедневно се гордейте с това, че и ний сме дали нещо на света и на вси славяни книга да четат! Поклон пред Вас, нашите съвременни просветители и пред Вашите усилия да крепите устоите на нашата идентичност и да развивате нашата култура! Дълбок поклон пред делото на Светите братя Кирил и Методий! Да живее и да пребъде България!”, се казва в поздравлението на водача на листата на коалиция “БСП за България” в област Разград Симеон Славчев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе