Забавен 1 юни за децата на Кубрат

На 1 юни всяка година в град Кубрат се отбелязва Международният ден на детето – празник, изпълнен с радост, усмивки и разнообразни събития, посветени на най-малките жители на града. Този ден е специален повод, на който деца и родители се събират, за да се забавляват заедно и да създадат незабравими спомени.

С много песни, танци и игри десетки малчугани се забавляваха заедно със своите родители и приятели от Детски клуб „Мики Маус“ – Разград. Атмосферата беше изпълнена с радост и енергия, като децата активно участваха в организираните игри и се наслаждаваха на всяка минута от празника.

YouTube

Малчуганите получиха и специални пожелания от кмета на община Кубрат, г-н Алкин Неби. В своето обръщение към децата, той изрази надеждата си, че всеки ден ще бъде изпълнен с усмивки и щастливи мигове за тях. Пожелания към децата отправи и председателят на ПК „НАРКООП“ – Кубрат, г-жа Искра Антонова, която също подчерта важността на детското щастие и благополучие.
Днес Потребителната кооперация „НАРКООП“ – Кубрат празнува цели 115 години от своето рождение. В чест на този забележителен юбилей, в лазурното небе над лудогорския град полетяха 115 цветни балони, символизиращи годините на съществуване и успех на кооперацията. Този жест допълни празничната атмосфера и направи деня още по-специален за всички присъстващи.

Празникът на децата в Кубрат е не само ден на радост и забавление, но и време за обединяване на общността. Той подчертава значимостта на децата в обществото и нуждата от тяхната подкрепа и защита. Освен това, събитията, организирани на този ден, насърчават творческото развитие на децата и създават условия за социални контакти и приятелства.

С всяка изминала година празникът на децата в Кубрат става все по-популярен и мащабен, привличайки все повече участници и зрители. Това е ден, който оставя след себе си ярки и топли спомени както у децата, така и у възрастните, и подчертава значимостта на обединението и радостта в нашия живот.

МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО В ГРАД КУБРАТНа 1 юни всяка година в град Кубрат се отбелязва…

Posted by Община Кубрат on Saturday, June 1, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе