Шампионите от Академията на Лудогорец разпуснаха с игри тип „Игри на волята“

Подрастващите шампиони на Лудогорец разпуснаха подобаващо за края на сезона със спортни игри. Насред прохладата на разградската местност „Пчелина“ момчетата от трите Елитни формации – до 15, 16 и 17 години, както и малките 14-годишни футболисти предизвикаха волята и духа си с игри по примера на риалити формати като „Игри на волята“. Нестандартният начин за отбелязване на празничния повод бе организиран със съдействието на идейния вдъхновител на приключенското съревнование „Арена на титаните“ Ивелин Иванов.

YouTube

След като получиха своите трофеи и медали за невероятния требъл начело на всички първенства в своите възрасти, играчи и треньори на Лудогорец се отдадоха на забавления сред природата. Адреналинът се покачи с различни спортни състезания, които тестваха точността, баланса, концентрацията и ума на „орлетата“ и техните наставници. „Зеленият“ тиймбилдинг включи индивидуални и отборни предизвикателства, като теглене на гуми, рязане на дървени трупчета с трион, придвижване върху варели.

Победители в многокомпонентните игри бяха всички участници, които презаредиха духа и настроението си след тежкия, но феноменално успешен футболен сезон.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе