Обръщение от водача на листата на ПП-ДБ в 18 МИР Разград Антоанета Цонева

Защо да гласуваме с 14 тази неделя?

Защото моментът е исторически и залогът е огромен. Изборите ще разпределят огромна власт в ключов за България и Европа момент насред все по-сложна международна обстановка. От мнозинството в парламента зависи какво ще се случи с регулаторите и съдебната власт. Ръководни позиции в над 30 регулатора чакат да бъдат запълнени за 5, 6, 7-годишни мандати. Висшият съдебен съвет също трябва да бъде преизбран. От това какви хора ще заемат тези постове и дали ще има честни конкурси зависи дали ще живеем в свободна и демократична държава, или ще започнем бързо да се връщаме назад. Зависи дали България ще се върне към модела на дълбоката корупция, мачкането и разпределянето на ресурсите само към “свои”. Зависи дали Разградският район ще получи тласък и нова скорост за развитие, или ще бъде обикновена плячка за ГЕРБ и ДПС.

YouTube

Защото ние сме единствените, които развалят рахата на недосегаемите. Ако Ви трябва доказателство, вижте в чия посока се изсипва всичката кал в тази безпрецедентно мръсна кампания. Ако наистина бяхме изменили на каузата си, ако бяхме се подчинили на Пеевски, щяха ли да развалят ротацията? ГЕРБ и ДПС хвърлиха страната на избори, защото ние никога не се отказахме от дълбоките реформи, които биха сложили край на корупционния модел. Гласувайте с 14, за да продължим да отстояваме най-важните за страната ни теми.

Защото макар да сме правили грешки, посоката ни е вярна. Напред и към пълна интеграция в Европейския съюз. Няма друга градивна посока за България. Другото е само назад и надолу, обратно към “постната пица” и институциите – бухалки. Затова – ако сте ни ядосани, разбираме Ви, но вярваме, че зад яда Ви все още стои убедеността, че посоката на България трябва да остане Европейска. Гласувайте с 14 за тази посока.

Защото показахме, че можем да изведем България напред. Въпреки пророкуванията за фалит на държавата, България не само не е фалирала, а в невъзможно кратки срокове постигна забележителен икономически растеж. Преборихме се за конституционните промени, които бяха първа стъпка към ликвидирането на корупционния модел в държавата. Прокарахме много на брой реформаторски закони, които бяха заложени в Плана за възстановяване и устойчивост. Имаме сериозен напредък по отношение на повишаването на доходите и пенсиите. Гласувайте с 14, за да довършим и надградим започнатото.

Защото гласът Ви може да наклони везните. Да, Вашият глас. Изборите не се решават от социолозите, нито от анализаторите, а от всеки български гражданин, който решава в какво ще инвестира гласа си. Ако от изборите нищо не зависеше, нямаше да се опитват да ги купят. Ако изборите бяха предрешени, нямаше да има дъжд от “компромати” и всевъзможни други опити да намалят гласовете на свободните от зависимости български граждани. Гласувайте с 14, за да намалим тежестта на купения и зависимия вот.

Защото за сериозна промяна трябва мнозинство. Вие сте това мнозинство. Вие сте мнозинството за нормална европейска България. Гласувайте!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе