Абитуриентка от Бисерци с голям жест към децата от Клиниката по детска онкология и хематология-Варна

Абитуриентка от Бисерци, спечели още по-голямо уважение и симпатии от гостите на тържеството й, организиран по случай завършване на средното й образование. С мил жест- покана дни преди събитието младото момиче от Випуск 2024 на  кубратското СУ „Христо Ботев отправи молба към приятелите си и гостите, вместо букет за празника да подкрепят благотворителната кауза „Твори добро-дари добро“ за децата, които са на лечение във варненска болница. Специално за събитието сърцатата доброволка постави симпатична кутия на вниманието на желаещите да се включат в инициативата на абитуриентката и семейството й. Проявата получи много положителни коментари през цялата вечер от гостите на събитието, на което присъства и кубратския секретар по превенция д-р Н. Карагьозова, която също не остана безразлична към жеста на младото момиче и не скри вълнението си от приятната изненада, която я посрещна на входа на събитието, което се проведе в  бистро „ Лятна градина“ в Бисерци на 7 юни 2024 година.

Симпатичната абитуриентка, пожелала анонимност е  една от пълните отличнички на випуска, дългогодишна доброволка и участничка в инициативите на Клуб „Емпатия“ към местната комисия, която винаги е впечатлявала със скромност, чувствителност и отговорност към училищните и извънучилищни дейности.

YouTube

„За един специалист, работещ с деца, най-голямата награда е да види възпитаниците си, като инициатори, като свободни младежи, които могат да правят избори и да увличат в това съмишленици. Тя изненада приятно всички и го направи по нейн стил и разбиране-без много шум и натрапничество“, коментира кубратския секретар, която пое ангажимент на 5 декември –денят на доброволеца да реализира осмото поред посещение в Клиниката. А каква синхроничност – на същата дата е родена и прекрасната абитуриентка, която успя да отвори сърцата на мнозина и беше много щастлива от преживяното и благодари на всеки уважил молбата й.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе