Село Киченица празнува с „Киченица пее и танцува”

Кметът на Община Разград Добрин Добрев бе гост на празника „Киченица пее и танцува”, който се организира от Кметство Киченица, НЧ”Прозрение 1927” и Община Разград.

Празникът включва различни спортни и културни събития, които се провеждат през целия ден.

YouTube

По покана на кмета на населеното място Юзджан Рамаданов г-н Добрев имаше честта да връчи наградите на победителите от трите възрастови групи в едно от състезанията за деца – гладко бягане 50 и 100 метра.

Кметът Добрин Добрев отправи и поздрав към жителите на Киченица с пожелания да са здрави и щастливи, да се умножава населението на Киченица и все така да се събират по хубави поводи да се веселят. Той поздрави и селския кмет за добрата организация на празника.

Той бе открит с детски и младежки състезателни игри в по-хладните предиобедни часове, след награждаването на победителите в конкурсите по бягане, дърпане на въже, пукане на балони и рисунка на асфалт, се проведе караоке шоу. В 16,00 ч. започна концертът на самодейни състави от региона: от Синя вода, Веселина, Брестовене и НЧ”Делиорман 2010”. В 20,00 ч. започва концертът на поп фолк изпълнителката Ванеса, а празникът завършва със заря.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе