Клиентите на Yettel сърфират по-изгодно във Великобритания с нови роуминг пакети

Yettel обяви нови роуминг пакети за мобилен интернет във Великобритания, които осигуряват по-достъпни цени и по-голяма предвидимост на потребителите. Новите пакети са дневен – с 2000MB, и седмичен – с 8000MB, на цени съответно 5,99 и 19,99 лева. От тях могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти с абонамент за мобилен план от оператора.

Първият пакет, Roam&Surf UK Daily, e създаден за потребителите, които пътуват до Великобритания за кратък период от време. Клиентите на оператора могат да активират пакета по всяко време и ще бъдат таксувани едва когато се свържат с мобилна мрежа в Обединеното кралство, което елиминира нуждата от активация преди всяко пътуване.

YouTube

Включените 2000MB могат да се използват в рамките на 24 часа. След този период автоматично ще се активира нов дневен пакет, ако потребителят все още е в зоната. В случай че клиентите изразходват включените мегабайти за по-кратък период, техният трафик ще се преустанови, докато не получат автоматично нов или не решат сами да активират предварително друг пакет, което осигурява по-голям контрол и предвидимост на разходите.

Седмичният роуминг пакет, Roam&Surf UK Weekly, е отлично решение за потребителите, които планират по-дълъг престой във Великобритания. Той включва 8000МВ мобилен интернет, които могат да се използват за период от седем дни.

Този пакет също може да се активира преди пътуването. Клиентите ще бъдат таксувани с активацията и ще имат 30 дни на разположение, за да се възползват от роуминг пакета. В случай че изчерпят включените мегабайти в пакета, потребителите могат да активират нов пакет, било то дневен или седмичен, спрямо планове им.

Новите роуминг пакети могат да бъдат активирани по всяко време чрез приложението на оператора, от Yettel.bg, със SMS на номер 12110 с текст UKD за пакет Roam&Surf UK Daily и U за пакет Roam&Surf UK Weekly, или чрез автоматичното гласово меню на *123#, опция 6/2.

Клиентите на предплатени мобилни услуги от Yettel също могат да се възползват от нови изгодни роуминг условия във Великобритания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе