Yettel предлага iPhone 12 64GB с 200 лева отстъпка онлайн

Yettel предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти изгодна онлайн оферта до края на месеца. Apple iPhone 12 64GB може да бъде закупен на лизинг или с плащане в брой с 200 лв отстъпка. Цената му през август е 359,99 лв. в брой или с вноски от 17,59 лв. на месец за период от 24 месеца с двугодишен абонаментен план Total Unlimited 59.99.

iPhone 12 5G 64GB е един от най-разпознаваемите смартфони на Apple, който съчетава неподражаемия дизайн с добра производителност. Устройството разполага с 6.1-инчов Super Retina XDR OLED дисплей, който предоставя живи цветове и детайлна картина, идеална за видеа и игри. Той е защитен от закалено стъкло на Corning, а модела разполага и с IP68 сертификат за водоустойчивост.

YouTube

Съвместимостта с 5G осигурява свръхбърза скорост на сваляне и качване на данни в мрежата на Yettel, което прави интернет преживяването по-бързо и гладко от всякога. Устройството е оборудвано с A14 Bionic чип, който гарантира изключителна скорост и ефективност, позволявайки на потребителите да изпълняват множество задачи без забавяне. RAM паметта на модела е 4 GB, а вътрешното пространство за съхранение се равнява на 64 GB.

Камерата на iPhone 12 е още една от силните му страни. Основната двойна система включва 12MP основен сензор и 12MP ултраширока леща, които предлагат богат набор от фотографски възможности, включително Night mode и Deep Fusion за заснемане на впечатляващи снимки дори при слабо осветление. Предната 12MP TrueDepth камера поддържа портретен режим и също така прави отлични селфи снимки с високо ниво на детайла.

Батерията на устройството е с капацитет от 2815 mAh и благодарение на PD2.0 технологията за бързо зареждане, 50% от заряда може да се възвърне в рамките на 30 минути, когато включим зарядното в смартфона. Поддържа се и безжично зареждане със скорост до 15W с MagSafe.

Телефоните, закупени от Yettel, се възползват от предимствата на пакета от услуги „Смартфон вселена“. Той включва гъвкави условия за лизинг, удължена тригодишна гаранция вместо стандартната двугодишна, възможност за застраховане, собствен сертифициран сервиз за ремонти и програмата „Рециклирай и спести“, която позволява на потребителите да върнат старо си устройство за рециклиране.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе