С грандиозен концерт във Варна ще зарадва феновете си гръцката звезда Никос Вертис

С грандиозен концерт във Варна ще зарадва феновете си гръцката звезда Никос Вертис. Събитието ще се състои днес, на 24 август в Морската градина, в зоната под Пантеона. Не пропускайте да станете част от тази незабравима вечер. Начало на концерта е от 21.00 часа.

Можете да следите новините за концерта във Facebook събитието 👉 https://facebook.com/events/s/nikos-vertis-live-in-varna-240/486857223918602/

YouTube

Билети можете да закупите от тук https://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=45333 ВАЖНО: Билети ще се продават и на място на концерта.

За въпроси и резервации:

SKYMUSIC BULGARIA: 0877551770 или Theatro club Varna: 087 8811811

Това лято Варна за първи път ще бъде разтърсена от завладяващите и чувствени песни на гръцката суперзвезда. Никос Вертис е най-известната гръцка музикална звезда и любим гръцки изпълнител на българската публика. На 24 август в Морската градина на Пантеона варненци и гостите на града за първи път ще се насладят на уникалния тембър на гръцката икона.

На сцената на красивата морска градина във Варна гръцката суперзвезда ще изпълни, както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни под съпровода на собствен оркестър. Неговите хитове, емоционални текстове и невероятна харизма винаги създават незабравимо преживяване за всички присъстващи. Очаква се той да изпълни най-големите си хитове като „An Eisai Ena Asteri“, „Thelo na me nioseis“ и „S‘Agapao“, които винаги са последвани от вълнение на женската част от публиката и светлините на мобилните телефони.

Концертът ще бъде представен в невероятната атмосфера на морската градина до Пантеона. Това ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България. Организаторите от Скаймюзик България (SKYMUSIC BULGARIA) обещават незабравима атмосфера и различно изживяване от това, което сме виждали досега в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе