Богата тържествена програма в ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ за първия учебен ден

Всяка година на първия учебен ден дворът на ОУ „Н.Й.Вапцаров“ се изпълва с емоции, цветя и усмихнати лица. Първият учебен ден е празник не само за учениците, но и за учителите, родителите и цялата училищна общност.

YouTube

Тържествената церемония започна с издигането на националния флаг и химна на Република България. Директорът г-н Галин Парашкевов пожела успешна година на всички ученици, а официални гости на събитието бяха Полина Иванова – зам.кмет на Община Разград и Росица Николаева – експерт в РУО-Разград.

В празничната програма се включиха фолклорни и танцови формации, индивидуални и групови изпълнения на ученици, а най-малките и нови възпитаници на училището участваха със стихотворение.

Нетърпеливите първокласници получиха специални поздравления и символични подаръци в класните си стаи.

Първият учебен ден в ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ е ден, който събира заедно традиции и нови начала, амбиции и мечти. Той символизира една нова глава за учениците – изпълнена с предизвикателства, но и с много възможности. Всяка година училището продължава да бъде важно културно и образователно средище за децата на град Разград, което вдъхва увереност, че бъдещето е в сигурни ръце.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе