Филип Попопв: Обединената левица има точна и ясна програма за развитие на България

„На прага сме на 7-ми предсрочни парламентарни избори, за съжаление с очертаваща се ниска избирателна активност. Каскадата от избори и ниската активност отново ни водят към делегитимация не само на НС, а и на всички институции и органи в държавата. Хората са обезверени, разделени и не виждат перспектива за себе си и децата си! В тази изключително тежка за държавата ни обстановка, с вихреща се на 200 км от границата ни война, с ескалация на напрежението в Газа и демографска катастрофа, БСП и лявото в България показа, че може да се обедини, че може да загърби тясно партийния и личен интерес, в името на развитието на България.“ Това коментира в Разград Филип Попов, който е втори в листата на Коалиция БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Разградско.

Попов подчерта, че за социалистите няма малки и големи общини, няма отдалечени и големи градове и села, програмата на Левицата от 100 решения предлага реални мерки за развитието на България, за защита правата и интересите на всеки един българин, защита на най-уязвимите групи в обществото ни – младите и възрастните хора.

YouTube

Филип Попов подчерта, че заслуга на БСП са безплатни детски градини и учебници, ефектът от които се усеща във всяко българско семейство с деца.

Той очерта решенията на социалистите в здравеопазването – безплатни лекарства, отпускани по рецепта,  за децата и хората над 75 години, отмяна на статута на търговски дружества на държавните и общинските болници.

„Единствено БСП Обединена левица има ясна, точна и изпълнима програма за ускорено развитие на държавата. България не може да бъде пълноценна и развита европейска държава без силна левица. Нито ГЕРБ, нито ППДБ не предлагат нещо съществено освен кухи фрази, лъскав популизъм без съдържание. Този манталитет доведе родината ни до това тежко състояние, до тази безпътица и политическа криза.“, каза още Попов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе