Цветя, багри и ново озеленяване украсяват село Осенец

С прекрасни и топли дни ни дарява и тази година есента в нашето любимо село Осенец, което се обагри в невероятни пастелни и меки тонове от тъмнозелено през оранжево до жълто-кафяво.

YouTube

В навечерието на Димитровден красотата е навред както в градините на селските стопани, грижливо прибрали и последната си реколта, така и в малките цветни пространства в центъра на селото. Особено там, където нежно поклащат стъбла уханните есенни цветя като димитровчетата, хризантеми, латинки и мн. други. Сякаш светът се усмихва чрез тях в бяло, жълто, червено, оранжево, лилаво и още.

А от днес срамежливо поклащат нежни стъбълца и цвят теменужки, новите гостенчета в селото ни. Те са предоставени от ОП “ПАРКСТРОЙ”, Разград за облагородяване на цветните лехи в Осенец. Една истинска наслада за очите и надежда, че щом красотата е около нас, ще бъдем по- добри, по-човечни и благородни. Така с общи усилия може смело да се продължи напред, с грижа за родното си място, да го пазим и да го правим все по- красиво и привлекателно място за живеене.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе